Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ja tusil ze Dolores to tam moc nefunguje.

0 0
možnosti
PS

Karma. MP a SV je institucí, které až tak moc nejde o sociální aj. negativní dopady na naši populaci. Malý příklad - 12.10.2016 paní ministryně striktně řekla o "letním čase", že má logiku. Zapomněla ale dodat, v čem. Úspory nejsou a od roku 1979 u nás nepřetržitě děti a mládež musí (kromě prázdnin) vstávat o hodinu dříve od března do října, každý rok. Absurdistán, o němž nikdo neví proč se zavádí, natož v něm hledat logiku. Paní ministryně logicky neví, že pokud by se tzv. "letní čas" (nesprávný pojem) zrušil, tak by i ona mohla chodit do zaměstnání na 8.00 hod. a bylo by to totéž. Logicky - dnes když jde na 9.00 hod. SELČ, tak Slunce mrška svítí jako v 8.00 hod. SEČ. A všichni by byli spokojení a děti ve škole vyspané, odpočaté.

0 0
možnosti
JP

J77a59n 34P71r93o70k41o84p

1. 5. 2017 18:54

Paní Vodičková, moc Vám fandím a přeji vše dobré! Vaše práce byla a je velmi záslužná. Nenechte se otrávit a vydržte!

5 0
možnosti
MV

Dobrý den, pane Prokope, moc Vám děkuji za Vaše milá a povzbudivá slova :-)!

Je to hrozné, kolik dětí zbytečně trpí kvůli "transformaci".

1 0
možnosti
ZK

Ze oné zprávy MPSV:"Týraných, zneužívaných a zanedbávaných dětí, jejichž případy sociální pracovníci řeší, přibývá. V roce 2006 jich ministerstvo evidovalo 1620, v roce 2010 téměř 5800 a loni pak přes 9400. Podle odborníků je jedním z hlavních důvodů to, že jsou lidé mnohem všímavější, špatné zacházení s dětmi netolerují a upozorňují na ně."

Akorát je potřeba říct B. V roce 2006 jsme ještě neměli institut tzv. policejního vykázání, kdy každý policejní intelektuál co umí sotva číst a psát, může bez sebemenšího postihu vykázat jakéhokoliv muže z domácnosti za tzv. "domácí násilí". Policejně se vykazuje od roku 2009, a tento rok počet týraných dětí v tabulce MPSV poskočil o více jak 100%. Lidé fakt nejsou všímavější, a neupozorňují na špatné zacházení s dětmi více než v roce 2006. Každé dítě je zkrátka podle §6 zákona o SPOD považováno za týrané, když je ohroženo domácím násilím mezi rodiči. Které ani nemusí probíhat.

Pro většinu Čechů je však důležitější řešit Barnavernet. A když se pak setká s ospodnicí nebo paní Vodičkovou, které mají 30 let praxe ochrany dětí, nestačí valit obě oči.

OSPOD = nejneschopnější organizace,která je jen k smíchu.

3 0
možnosti
VK

Zděndo, mám pocit, že prvopočátek tvých problémů je v chybném výběru partnerky resp. u partnerky výběr partnera. Tebe. Házet svou neschopnost fungovat v páru a postarat se o společně splozené potomstvo a neúspěch v partnerství na jiné, je laciné. Ať je to Policie nebo OSPOD. Ti za vás to dítě nedělali.

3 3
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3548x
Jsem předsedkyní Sdružení na ochranu ohrožených dětí (www.sood.cz), které jsme založili v roce 2015.Naše sdružení poskytuje v zařízení KOALA okamžitou pomoc dětem a v rámci dalších činností pomáháme rodinám v potížích.

Snažím se ze všech sil napravovat křivdy, které se dál páchají na těch nejzranitelnějších – dětech. Je smutné, že ohrožených dětí u nás stále přibývá, že záchranná síť je tak děravá a každý další zákon, který má děti chránit, je horší než ten předchozí. Současné legislativě a jejím žalostným dopadům v praxi bych se na své blogu chtěla věnovat nejvíce.

Od roku 1990 do konce roku 2015 jsem pracovala ve Fondu ohrožených dětí, předtím 22 let na prokuratuře, později přejmenované na státní zastupitelství, na úseku ochrany dětí.

Seznam rubrik