Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ja tusil ze Dolores to tam moc nefunguje.

0 0
možnosti
PS

Karma. MP a SV je institucí, které až tak moc nejde o sociální aj. negativní dopady na naši populaci. Malý příklad - 12.10.2016 paní ministryně striktně řekla o "letním čase", že má logiku. Zapomněla ale dodat, v čem. Úspory nejsou a od roku 1979 u nás nepřetržitě děti a mládež musí (kromě prázdnin) vstávat o hodinu dříve od března do října, každý rok. Absurdistán, o němž nikdo neví proč se zavádí, natož v něm hledat logiku. Paní ministryně logicky neví, že pokud by se tzv. "letní čas" (nesprávný pojem) zrušil, tak by i ona mohla chodit do zaměstnání na 8.00 hod. a bylo by to totéž. Logicky - dnes když jde na 9.00 hod. SELČ, tak Slunce mrška svítí jako v 8.00 hod. SEČ. A všichni by byli spokojení a děti ve škole vyspané, odpočaté.

0 0
možnosti
JP

J53a91n 51P51r97o92k59o73p

1. 5. 2017 18:54

Paní Vodičková, moc Vám fandím a přeji vše dobré! Vaše práce byla a je velmi záslužná. Nenechte se otrávit a vydržte!

5 0
možnosti
MV

Dobrý den, pane Prokope, moc Vám děkuji za Vaše milá a povzbudivá slova :-)!

Je to hrozné, kolik dětí zbytečně trpí kvůli "transformaci".

1 0
možnosti
ZK

Ze oné zprávy MPSV:"Týraných, zneužívaných a zanedbávaných dětí, jejichž případy sociální pracovníci řeší, přibývá. V roce 2006 jich ministerstvo evidovalo 1620, v roce 2010 téměř 5800 a loni pak přes 9400. Podle odborníků je jedním z hlavních důvodů to, že jsou lidé mnohem všímavější, špatné zacházení s dětmi netolerují a upozorňují na ně."

Akorát je potřeba říct B. V roce 2006 jsme ještě neměli institut tzv. policejního vykázání, kdy každý policejní intelektuál co umí sotva číst a psát, může bez sebemenšího postihu vykázat jakéhokoliv muže z domácnosti za tzv. "domácí násilí". Policejně se vykazuje od roku 2009, a tento rok počet týraných dětí v tabulce MPSV poskočil o více jak 100%. Lidé fakt nejsou všímavější, a neupozorňují na špatné zacházení s dětmi více než v roce 2006. Každé dítě je zkrátka podle §6 zákona o SPOD považováno za týrané, když je ohroženo domácím násilím mezi rodiči. Které ani nemusí probíhat.

Pro většinu Čechů je však důležitější řešit Barnavernet. A když se pak setká s ospodnicí nebo paní Vodičkovou, které mají 30 let praxe ochrany dětí, nestačí valit obě oči.

OSPOD = nejneschopnější organizace,která je jen k smíchu.

3 0
možnosti
VK

Zděndo, mám pocit, že prvopočátek tvých problémů je v chybném výběru partnerky resp. u partnerky výběr partnera. Tebe. Házet svou neschopnost fungovat v páru a postarat se o společně splozené potomstvo a neúspěch v partnerství na jiné, je laciné. Ať je to Policie nebo OSPOD. Ti za vás to dítě nedělali.

3 3
možnosti