Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Pozoruji trend, který není nahodilý - začíná se tlačit na prosazování práv různě sexuálně orientovaných skupin, ponejvíce homosexuálů, lesbiček aj.a to i přesto, že jsme jako společnost tolerantní k těmto menšinám. Jako kdyby všeho bylo málo a jako kdyby ne většinová heterosexuální společnost byla ta, která je normou.

Světově se toto hnutí označuje LGBT. To nejhorší je ovšem rozmáhající se hnutí pedofilů, kteří dostávají zelenou. Oni, ne postižené děti, mají zastání a nachází oporu, žel i v právním systému.

Případ, který popisuje p. Vodičková je ukázkou demonstrace moci. Je totiž čím dál častější, že orgány činné v trestním řízení ostentativně porušují lidská práva a jdou těmto zvěrstvům na ruku.

1 0
možnosti
AV

No, až zase budeme mít tendenci kritizovat sociální systém jiných zemí, tento a mnoho dalších podobných příběhů nás vrátí zpět do reality, že je potřeba si vždy nejprve zamést před vlastním prahem...

3 0
možnosti
JM

J37a30n 48M65y82d38l32á15ř

5. 9. 2016 17:26

Tenhle článek není napsán moc nestranně.... Paní Vodičková má jasno.

Zajímalo by mě, který soud by přiřkl dítě otci jenž je sexuálně zneužival.

Respektive všichni víme, k čemu takové obvinění ze sexuálního obtěžování slouží.

Tady to holt paní nevyšlo.

1 3
možnosti
OP

Cílem Marksové Leninové a Šabatové je v naší zemi obdobu Barnevernetu instalovat, takže jen bláhový by se mohl domnívat, že se tyto ženštiny zastanou poškozených dětí. Vám dík za úsilí R^

10 0
možnosti
Foto

Je hrůza co se u nás děje, všude se píše jen o tom, jak nás ohrožují muslimové ale kolik pedofilů ničí životy našim dětem, to zůstává na okraji zájmu společnosti, do boje proti teroristům se cpou peníze ale klokánky nemají prostředky na nejzákladnější věci je to absurdní

4 0
možnosti
VK

Nevíte, o čem píšete. Pokud jde o ZDVOP, jste úplně mimo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3548x
Jsem předsedkyní Sdružení na ochranu ohrožených dětí (www.sood.cz), které jsme založili v roce 2015.Naše sdružení poskytuje v zařízení KOALA okamžitou pomoc dětem a v rámci dalších činností pomáháme rodinám v potížích.

Snažím se ze všech sil napravovat křivdy, které se dál páchají na těch nejzranitelnějších – dětech. Je smutné, že ohrožených dětí u nás stále přibývá, že záchranná síť je tak děravá a každý další zákon, který má děti chránit, je horší než ten předchozí. Současné legislativě a jejím žalostným dopadům v praxi bych se na své blogu chtěla věnovat nejvíce.

Od roku 1990 do konce roku 2015 jsem pracovala ve Fondu ohrožených dětí, předtím 22 let na prokuratuře, později přejmenované na státní zastupitelství, na úseku ochrany dětí.

Seznam rubrik