Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Lumir_B

29. 2. 2012 21:57
Tohle všechno je tak snadno zmanipulovatelné...

...že bych byl opatrný s nějakými kategorickými odsudky.

Ta soudkyně, doufám, měla víc informací než běžný čtenář denního tisku

0 0
možnosti
S

srozumem

29. 2. 2012 21:43
proboha už těm dětem pomožte ,nemají se jak bránit prolhaným

0 0
možnosti
N

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

29. 2. 2012 20:04
Až se prokázaně falešná obvinění budou trestat

od deseti let natvrdo  pro matky které si tím chtějí zlepšit postavení při rozvodu adělbě majetku etc.... Pak něco povídejte.  Normálně je to tak že matka otce obviní, když se obvinění ukáže falešné  tak i přesto je ona osoba prakticky nestíhatelná protože se jí nepodaří prokázat úmysl...... A nezapomente na falešnou ženskou solidaritu, která klidně pro podporu soukmenovkyně vyrobí z komára velblouda, z prdu kulička a potvrdí jedna druhé sebevětší lež...

8 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

29. 2. 2012 20:09
Re: Až se prokázaně falešná obvinění budou trestat

Bohužel máte pravdu.

0 0
možnosti
V

VN63

29. 2. 2012 19:53
Kdyby to psal někdo jiný, ale zrovna tato paní

:-/???:-/

0 0
možnosti
MV

Old Nord

29. 2. 2012 18:57
Klokánek, to je tam kde bola Škrlová?

Motto vám kto poradil? " Kéž by se lidé chovali jako zvířata – alespoň ke svým dětem".

Vážená, ak sa ľudia nenaučia správať ako ľudia, čiže ako tvory s dušou, obdarené citmi a rozmumom, ale budú sa podla vášho doporučenia riadiť pudmi zvierat - vydláždená cesta do pekla. Tušíte, že niektoré stavovce, (povedzme populárne ako plyšáky) v čase núdze alebo zmene pomerov vyvražďujú mláďata svojho druhu? Podobnej "krutosti" je v ríši zvierat dosť a toto je pre ľudí neprípustná varianta. Odborníci majú pre tento jav výraz: "Infanticida".  Dnešné generácie detí budú mať širší rozhľad a vaše motto im môže pripadať ako brutálne.

Každé piate dieťa je podľa vás zneužívané. Kde a akou metodikou ste robili prieskumy? Dajte k dispozícii relevantné podklady a doklady - ak sa to potvrdí, verte že väčšine slušných ľudí toto nebude jedno a bude mať motiváciu deti viacej chrániť.

4 0
možnosti
H

hňup

29. 2. 2012 18:34
miluju tyhle odborníky

, zvláště od tý doby, co nám prověřili  tu škrlovou....

2 0
možnosti
AJ

astrudina

29. 2. 2012 18:45
Re: miluju tyhle odborníky

To zkoušeli Patočka se Šabatovou znemožnit Klokánek v Brně - no a nevyšlo jim to, celý případ vyšel najevo a pracovníci a pracovnice Klokánku od té doby dávají dobrý pozor na tyto "dobrodince chudých psů"....P+L...

4 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

29. 2. 2012 18:15
Takhle se vyrábějí falešná obvinění. Styďte se.

Nestydíte se hrát tuto hru, kdy pod rouškou "zájmu dítěte" se falešnými obviněními odstavují rodiče (většinou otcové) od dětí? Aby pak děti mohly zůstat těm "správným" rodičům (rozuměj matkám), nebo ještě lépe s nimi obsadit vaše Klokánky a žádat další dotace? Vždyť teď máte "jen" 180 mil. Kč ročně.

Můj syn, když byl maličký, chtěl každou bolístku pofoukat. Jednou mi takhle řekl, že ho bolý pindík a že ho chce pofoukat. Zjevně nic sexuálního. No - raději jsem to neudělal. Dokážu si totiž představit, že nějaká taková psycholožka snažící se pomoci matce by s radostným přispěním podobných "bojovnic za zájem dítěte", jako jste vy, z toho rády také udělaly pohlavní zneužívání.

5 0
možnosti
JP

pavouk06

29. 2. 2012 18:35
Re: Takhle se vyrábějí falešná obvinění. Styďte se.

No,  řekl, že ho bolÝ, tak foukat, ne?

AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddishDetect language »

0 0
možnosti
AJ

astrudina

29. 2. 2012 17:14
Čínská čtvrť

Paní Vodičková,

bohužel, falešní bojovníci proti zneužívání dětí (džamila, kocáb, Šimůnková) z toho udělali takovou kašpařinu, že se člověk bojí vykoupat vlastní dítě a vyfotit si ho nahaté ve vaničce nebo na kožešince, ti lidé přitom z toho tahají jen peníze a ve skutečnosti jim o děti vůbec nejde, jde jim jen o granty a dotace z EU. Často mají sami různé postranní úmysly, do kterých nevidíme.

Vy se angažujete pro cizí děti desítky, let, sama jste šla i příkladem v osobním životě (vychovat tolik dětí a vypravit je do života - to je skutečně velká věc, to pochopí zase jen matky, to není nic populárního a často je to spojené s dílčími neúspěchy, je to běh na dlouhou trať). Vaši práci velice oceňuji!

Udělala jste toho hodně pro stovky dětí, bohužel toto je boj s větrnými mlýny právě tak jako ve filmu Čínská čtvrť. Militantní otec si dítě , které zneužívá, vždy znovu vymůže, použije k tomu všechny prostředky a ..co k tomu dodat. Chudáci děti!

6 0
možnosti
J

jendazmoravy

29. 2. 2012 17:35
Co vlastně chcete říct?

Tento blog by měl smysl, kdyby neuváděl nesmyslně vysoká čísla a neobsahoval výpovědi z rozvodových řízení. Ale v té formě, jak je tady, tak nemůže být brán vážně!

1 0
možnosti
A

AAA3

29. 2. 2012 16:23
Jo, Klokankum hrozi konec

je tedy potreba se nejak zviditelnit...

7 0
možnosti
L

lesicatko

29. 2. 2012 16:23
čo to tu stvárate...

"V trestním řízení se vychází ze zásady „v pochybnostech ve prospěch viníka"

 Ale kdeže, znie to "v prospech obvineného", to je dosť rozdiel,  ten pojem je presne „in dubio pro reo“ vychází se zde přitom ze zásady, že nedokázaná vina má stejný význam jako dokázaná nevina.

Takže ?

Prezumpcia neviny Nič ? Vy už mate ako obvineného hned aj ako  vinníka ?

6 0
možnosti
A

AAA3

29. 2. 2012 16:24
Re: čo to tu stvárate...

Klidne mu tykejte. Vite, koho mate pred sebou? Sprosteho vraha.

No dovolte!

Prinejmensim sprosteho podezreleho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3548x
Jsem předsedkyní Sdružení na ochranu ohrožených dětí (www.sood.cz), které jsme založili v roce 2015.Naše sdružení poskytuje v zařízení KOALA okamžitou pomoc dětem a v rámci dalších činností pomáháme rodinám v potížích.

Snažím se ze všech sil napravovat křivdy, které se dál páchají na těch nejzranitelnějších – dětech. Je smutné, že ohrožených dětí u nás stále přibývá, že záchranná síť je tak děravá a každý další zákon, který má děti chránit, je horší než ten předchozí. Současné legislativě a jejím žalostným dopadům v praxi bych se na své blogu chtěla věnovat nejvíce.

Od roku 1990 do konce roku 2015 jsem pracovala ve Fondu ohrožených dětí, předtím 22 let na prokuratuře, později přejmenované na státní zastupitelství, na úseku ochrany dětí.

Seznam rubrik